(Android) Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking fırıldaqçı kodu limitsiz dözüm
Feb 18, 2022 2:46:30 GMT
Post by niwavedatouchb on Feb 18, 2022 2:46:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking 2022 version ▞▞▞
Bu oyun sehrli, Əyləncəlidir və işim bitəndə mənə kömək edir, çünki müştərilərim həmişə xoşbəxtdir və bu, cənabları sevindirir.
1 il əvvəl niyə sildiyimi xatırladım. Restoran 2-də əlçatmaz vəzifələr. Bağışlayın, yenidən quraşdırdım. Sağ ol.
Onun əyləncəli oyunu 99-da dondurulmuşu silmək məcburiyyətində qaldı
Avadanlıqların təkmilləşdirilməsi üçün xallar çox yüksəkdir
Həqiqətən bunu oynamaqdan həzz aldım, lakin indi yalnız 99%-ə qədər yüklənəcək, ona görə də onu silməklə
Bu oyun əyləncəli idi, lakin son yeniləmədən sonra açılmayacaq, sadəcə qara ekrana keçir.
Sadəcə iki dəfə piggy bankımı açmağa çalışdım və heç açılmadı. Bu, mənim kartımdan 99 dollar idi. Sonra mən başlanğıc paketi almağa çalışdım və bunu iki dəfə etdim, çünki ilk dəfə mənə başlanğıc paketində hər şeyi vermədi. Buna görə məndən iki dəfə 1,99 dollar pul aldılar. Bu proqramla həqiqətən nə baş verir? Mən oyunu çox bəyənirəm, amma əgər o, pulumu alacaqsa və aldığım şeyi mənə verməsə, pulun geri qaytarılmasını istəyirəm və oyunu məmnuniyyətlə siləcəyəm.
Yaroslav
Mən ona 5 ulduz verdim, lakin son yeniləmədən sonra kombolarla səviyyələri tamamlamaq qeyri-mümkün oldu və yanlış yemək tapşırıqlarını yerinə yetirməyin. İndi o, yalnız 99%-ə qədər yüklənir, ona görə də ümumiyyətlə oyuna girə bilmir
Mən bu yemək oyununu sevirəm, əyləncəli və çətin olur
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Ролеви fhk
Bu oyuna nifrət edirəm 😡😠 çünki 70 səviyyəni bitirirəm və ertəsi gün oynayıram görürəm ki, oyun əvvəldən başlayacaq
Əvvəllər əla oyun idi. İndi 99% yüklənməni dayandırır. Ümid edirəm ki, tezliklə düzəldərlər.
Bu oyunu bəyəndim, amma indi yeniləmədən sonra yüklənməyəcək 😕 😢
Vaxt keçirmək yaxşıdır
Gözəl oyun
Oyun 99% yükləmə ekranında ilişib və mən onu oynaya bilmirəm. Mən basuc problemlərini həll etdim və işləmir, sıfırdan başlamalı idim, çünki sisteminiz mənim facebook və fb ilə əlaqələndirilmiş oyunla əlaqəli saxlanmış məlumatımı əlaqələndirməyəcək.
Bunu bir neçə gün əvvəl oynamağa başladı. Mən 68-ci səviyyəyə çatdım və sonra yeniləmə etdilər və bütün irəliləyişlərim silindi! Google play smh-dən bərpa etmək imkanı belə yoxdur
Bu oyunun reklamları çox yanıltıcıdır
Mən bunu bəyənirəm və coyld aludə olur! Bununla belə, mən yalnız onu oynamaq üçün son 2 gündə oyunu yenidən yükləməli oldum və bu, mənim Facebook-a daxil olmağıma icazə vermədi, buna görə də irəliləyişim saxlanmadı! Bu oyun dəyişdirici ola bilər!
İşə ehtiyacı var
Əyləncəli və sürətli hərəkət!
Yeniləmə etdim və bütün irəliləyişlərimi itirdim
💖💕💓💜💞💟💝💗
Yüklənməyəcək
Hahaha yaxsi oyun
Bu oyun əyridir Mən qiymətli daşlara cəmi 30 dollar xərcləmişəm və heç vaxt əldə etməmişəm, tərtibatçı mənə pul ödəyəcəklərini söylədi, lakin iki gün əvvəl cavab yoxdur, bu oyunu oynamayın
Yemək bişirmə oyunlarını sevirəm. Bu oyun fantastikdir!!
Mən yalnız ikinci restorandayam, amma indiyə qədər razıyam ki, bu daha yaxşı yemək bişirmə oyunlarından biridir. Reklamlar təxminən hər üçüncü səviyyədədir, lakin siz on saniyədən sonra onları söndürə bilərsiniz. Siz həmçinin əlavə brilyantların reklamlarına baxa bilərsiniz və mən bir neçə səviyyə əldə etmişəm ki, siz reklama baxaraq pullarınızı ikiqat artıra bilərsiniz. Çətin, lakin o qədər də çətin deyil, əsəbiləşir. Sevmədiyim tək şey, sənin bağladığın şeylərin daim ortaya çıxmasıdır. Baxmayaraq ki, bu, şəxsi ev heyvanı nifrətidir.
Proqram çox yaxşıdır.. 99% donub yükləməni dayandırana qədər. Artıq işləmir.
Əyləncəli
Kiliddə vaxt keçirtdiyim üçün bu oyunu çox bəyənirəm
Totaly tym waste aa 1 saat da tym lag canda fir jaldi game chaldi nhi yükləməyə ehtiyac yoxdur,
Əlavələrlə doludur. Buna dəyməz.
Nagstop kc 99% səviyyə 45
Bu artıq dəfələrlə quraşdırılıb və silinib, çünki 99%-də ilişib qalacaq. Mən bu oyunu sevirəm, buna görə də səbrim var, amma hər şey sona çatır. ☹️
Çox pis. Bu proqramı yenilədikdən sonra onu aça bilmədim.
Qiymətləndirmədən sonra köhnə oyun xallarım və qiymətli daşlarım yox oldu, əvəzində sıfır xalla yeni oyun meydana çıxdı.
Bu oyun açıq deyil mən dəfələrlə cəhd edirəm
Bu oyunu sadəcə qəbul edə bilmədiyim reklamları sevirəm..
super
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Ajanviete fuv
Мастер кулинарии: кулинарная игра Fever Chef Казуальные wko
Çox yaxşı oyun
Oyunu oynamaq çox gözəldi 21-ci səviyyəyə qədər oynadım və bir müddət sonra bağladım açdım sonra hər şeyi itirdim və 1-ci səviyyəyə gəldim
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Gündəlik hwx
Çox yaxşı və bu oyunda antivirus yoxdur
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual games bhez
Quzel