Post by niwavedatouchb on Feb 18, 2022 2:43:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים רבים כולם ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
אוהב את המשחק! עם זאת, החיים הולכים מהר מדי. יהיה נחמד לקבל יותר אפשרויות משתי מודעות ו-$$.
כח כיפי בעולם אלרי קלאש רויאל
המשחק הזה כל כך כיף והוא לא צריך אינטרנט כדי לשחק הדבר הרע היחיד הוא הזמן שהוא צריך כדי לקבל לבבות אבל זה משחק טוב מאוד עבודה מעולה!
זה מבקש כסף בכל פעם שאתה מאבד את חייך, או שאתה יכול לחכות 17 דקות כדי למלא חיים אחד מחדש. מפתח משחקים חמדן... בושה!
המשחקים עצמם מהנים. אבל אני חושב שזה הדבר הכי טיפשי לתת לך רק 5 חיים ואז לגרום לך לחכות. או שאתה יכול לשלם להם כסף. זה טיפשי. אני מרגיש שזו רק דרך להוציא כסף מההורים כשהילדים שלהם מנהלים חיים שלמים. נעים ללכת.
זה משחק בסדר. יש הרבה פרסומות. אני משחק אפילו לא דקה בלי פרסומות צצות
הסיבה שנתתי למשחק הזה 2 היא כי בכל פעם שאתה מאבד את כל הלבבות שלך אתה צריך לחכות לפני 20!!!!!!!!!!!!! דקות לפני לב אחד להופיע😡😡😡 אבל בצד החיובי זה משחק טוב!!!!!!!!!!!🙂🙂🙂🙂🙂🙃🙃🙃🙃🙃
היתי נותן חמש אם הם היו יותר נחמדים
אני אוהב את המשחק הזה אני אוהב את הרמות, סקינים הם גדולים אבל הזמן שאתה צריך לחכות ל"חיים" אני מתכוון שחי אחד זה ייקח 20 דקות בבקשה שנה את זה ל-5:00 דקות או אפילו עשר יכול לעבוד אבל לא 20 דקות
Red Ball 4 Arkády xzuh
Red Ball 4 Árkádjátékok ryc
הייתי רוצה שיהיו עוד עולמות
גווווווווד
האפליקציה הזו נהדרת אני ממליץ עליה אבל אני חושב שכדאי להוסיף עוד רמות והישגים כי כמעט השגתי את כולם
אני עצבני שאני מחכה שעתיים! לחיים מלאים אבל רמה אחת הייתה קשה מדי ואני צריך לחכות עוד שעתיים. הוסף יותר חיים ופחות זמן לחכות לחיים.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אני משחק במשחק הזה מאז 2016. כמו שאמרתי אני מאוד אוהב את המשחק אבל יש כמה בעיות שאתה צריך לתקן. 1. כשאני מנסה להפסיק לזוז זה פשוט ממשיך, עכשיו אתה אולי חושב שפשוט עברתי מהר, אבל גם אם אני הולך לאט זה פשוט ימשיך! 2. למה לעזאזל הבוס של הירח כל כך קשה?!?! דברי לייזר הם בלתי אפשריים! בבקשה תעשה את זה קצת יותר קל. 3. ברמה השלישית של מפעל הקופסאות זה כמעט קשה כמו בוס הירח בגלל הלייזר
זה משחק נפלא מאוד ואני אוהב אותו ואני כל הרמות הושלמו כל הרמות זהוב 😊 🥇🥇 כוכב
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Äventyr pqc
redball4.volume3.bounceball.rolltheball.jumpball. הערות למפתחים היו רולר כדור 4 והביסו את כל ריבועי הרע בהרפתקאת
משחק טוב מאוד, וכשקיבלתי את הפרימיום זה כל כך קל נתתי לו 5 כוכבים אבל יש בעיה קטנה רק 1 אם נקבל פרימיום הסקין לא שם אבל זה משחק טוב
RED BALL 4 - סרטונים | פייסבוק
המשחק נהדר הבעיה היחידה שלי היא כמה קלות הרמות. נא להוסיף עוד רמות.
המשחק הזה ממש טוב סיימתי את המשחק תוך חודשיים ואני ממש כועס שיש עוד רמות בשבילי להשלים אבל הגרפיקה מעולה המשחק הזה מומלץ לאנשים שאוהבים משחקים. אבל הדבר הקטנטן היחיד שלא בסדר הוא שאתה צריך לחכות 20 דקות לעוד חיים אבל חוץ מזה המשחק הזה הוא עילית!!! 10/10
וואו משחק נחמד מאוד 👍 אהבתי את זה מאוד!! השלמתי את המשחק והוא היה טוב. כמה רמות קשות כמה רמות קלות חלק רמות משעממות וכמה רמות מעניינות ויש לי את כל הכדורים במשחק הזה. בינתיים אני משחק בו שוב ושוב.בכל מקרה,תודה על משחק כל כך נפלא תודה רבה ובלי בעיות אין פיגור ובלי תקלות ובאגים.בכל מקרה, ביי!!
היגיון המשחק אינו עקבי ולא תמיד קל לחזות. כמו כן, מערכת החיים נגמרת מהר מדי ואינה מתמלאת מהר מספיק
וואלה אחלה.
Red Ball 4 Arkada tpk
Red Ball 4 הוא משחק משלם לשחק במסווה של משחק חינם בחנות. אתה מקבל 6 חיים לפני שאתה צריך לחכות 16 דקות כדי לקבל חיים אחרים. הם אפילו לא עוזרים לך להישאר בחיים. אם אתה נפצע זה יועבר לשלב הבא.
משחקי הכדור החופשי הטובים ביותר לנייד - מדריכי אנדרואיד
המשחק הזה ממש כיף אבל הבעיה היחידה שלי היא החיים בבקשה תהפכו אותו לאינסופי. בבקשה למה אנחנו צריכים לחכות 100 דקות רק כדי למלא 5 חיים למה 1 שעה 40 דקות
Red Ball 4 Pelihalli vrh
במילה אחת שלוש אותיות: ח-ר-א
מעצבןןןןן
אחד המשחקים הגרועים ביותר הכוללים חיים, זה לוקח בערך 20-15 דקות לחיים אחד. כמה חבל גם, הפרסומות במשחק הזה מטורפות, כל רמה אני מקבל מודעה, והמשחק נהרס בגלל מערכת החיים וכמות הפרסומות, עם זאת, אני אוהב איך אפשר לראות תוספת לחיים, מה שהייתי רוצה כאילו אתה יכול לתת לשחקן בערך 8, 10 או 12 חיים, כדי למלא את החיים מחדש, לא כולם אבל בערך 5 אתה צופה בתוספת, אתה יכול לעשות את זה בערך 2-3 פעמים וכל 3-4 רמות קופצת מודעה לְמַעלָה. בבקשה עשה זאת.
Android. تشغيل - play.
אתה מקבל 5 חיים. (קל מאוד לאבד עקב בקרות גרועות) ואתה צריך לחכות הרבה מאוד זמן כדי לקבל רק 1 חזרה. זה מעצבן
Red Ball 4. משחק מתאים לכל המשפחה שיגרום לנו לבלות רגעים משעשעים מאוד.
המשחק פשוט מדהים. הבעיה היחידה היא של החיים. זה מעט מאוד. זה מתגבר מהר ולוקח הרבה זמן להתמלא מחדש ואחרי שהבסתי את הבוס אם הרגשתי שאני יכול ללכת לפרק הבא אבל אם תהיה לי מדליית כסף אצטרך לעשות מזה זהב שזה בזבוז זמן אז בבקשה צור את גרסת הפרימיום של המשחק בבקשה.
המשחק הזה מאוד כיף! הרמות מהנות מאוד ומצב התקפת הזמן יכול להיות די אינטנסיבי. הדבר היחיד שאני לא אוהב הוא שלחיים לוקח 20 דקות להתחדש, ונפלתי בשקר שהוא קצת ארוך מדי, 10 דקות יהיו קצת יותר סבירות. חוץ מזה, זה משחק מעולה!