Post by niwavedatouchb on Feb 18, 2022 2:31:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Food Truck Chef™ Cooking Games 休閒 zevs
Le kell rövidíteniük vagy el kell távolítaniuk az időt. mint mindennek legalább egy órába vagy többbe telik, mire befejeződik akár napok is, és igen, ez olyan, mint egy fizetés a nyereményért, és ez nem tetszik. Csak az álom és az álomesemény miatt töltöm le ezt a játékot, és nem tudom, mi volt az
Jól éreztem magam, amíg nem kezdett kirúgni a játékból, és nem engedett játszani vele
Nekem tetszett.
A játék jó, de egy hiba történhet, amikor egy hirdetést néztem a játékon, és elvesztettem 983 gyöngyszemet, és mérges vagyok, ami történt velem, épp most indult újra az edzőtermeimben, eltűntek azok, amelyekért fizettem, és most maradok. 4-el
Nincsenek hirdetések csak a Gamble számára. De nem fogom elrontani a játékot. És ez csak egy jó szórakozás, és egyenesen egy hűsítő játék. Lehurrogás
Történik
Már majdnem egy éve játszom gorral. Csak az a baj, hogy néha lassú a letöltés. Az új eseményfajta gomb nálam nem működik. Folyamatosan hibát jelez. Azt is szeretném, ha megajándékozhatnám a csapattársaim cuccait anélkül, hogy átmennék a Facebookon.
Jó játék volt, de van egy nagy hibája, ami leállítja, amikor beléptem a játékba, és azt mondja, hogy nem működik
Egy ideje játszom ezzel a játékkal, és fantasztikus. Ebben a játékban nincsenek hirdetések.
Nemrég telepítettem újra ezt a játékot és... régen "jó" voltam, de most mítoszok vannak. Szeretem, hogy a legtöbbet egy teljesen új szinttel bővítették, ami egy teljesen új tartalomhullámot ad hozzá. Olyan, mint egy teljesen új játék, teljesen le kell cserélnem a karaktereket, amiket használtam. Csak annyit változtatnék, hogy újra megváltoztathassam a nevemet, pls😭. Imádom ezt a játékot 10/10, csak így tovább!
Nagyon élvezem a szabadságot, amit kapsz, de egy kis játék után tényleg kiderül, hogy kinek a mitikusai erősebbek.
A játék maga jó, de sokszor akadozik!
Monster Legends Chiến thuật lulk
Ez a játék nagyszerű! Harcolhatsz online más emberekkel (és barátokkal). Szerezzen új szörnyeket, és yee.um...úgyis ajánlom ezt a játékot? legalább próbálja ki
Szeretem ezt a játékot, de kicsit nehéz számomra, mert minden alkalommal, amikor az arénában harcolok, 100-as vagy magasabb szintű szörnyekkel mérkőznek meg az apró, 30-as szintű szörnyeimmel szemben, mondjuk lehetetlen legyőzni, ez nagyon idegesít. És rengeteg dolog túlárazott, és rendkívül nehéz erős szörnyeket szerezni, még nehezebb frissíteni és erősebbé tenni őket. Mint mondtam, szeretem ezt a játékot, de már nem szórakoztató.
A sárkányváros jobb, ha lényegében ugyanaz, de a szörnyekkel minden rohadt másodpercben megpróbálják elvenni a pénzt, és sokkal gyorsabban haladnak át az építkezésen. Ez a cég nagyon mohó a pénzére, és kiegyensúlyozottnak kell lennie. Összességében az élmény fel és le
kellemes es jo de sok ido mire elore jutsz folleg ha amikor amikor 40 ora mire megkapsz egy gyenge lenyt pl neked van egy 7 es szintu lenyed de mar 20 as az ellenfeled de jo jatek
Monster Legends Стратегије syaj
Klassz játék, de az egyetlen problémám az árazás, hogy kaptam egy 25 dolláros ajándékkártyát, és meg akartam szerezni az eart and fire mitikus igazat, az 10 dollár volt, a másik 15 dollárt kaptam a földet, és meg fogom kapni a a következő, de azt írták, hogy volt 14 dollárom, ami 11 dollár, nem 10 11 és 25-10 az 15, szóval nem tudom miért volt ilyen
Eh, úgy érzem, hogy a kikelési idő egy nap miatt elveszti az érdeklődésemet a játék iránt. A tenyésztésen kívül mindenhez drágakövekre van szükség a szörny kikeléséhez. Ami nem probléma, kivéve, hogy várnom kell egy napot, ami túl sok. Még a gyorsítási tokent sem tudom használni rajta, de a többjátékos harci ládákhoz igen, DE hiábavaló, ha csak egy összeadást nézhet meg a mellkasi időre. De nincs kikelés ideje?
Rendben van, fizessen a győzelemért. Ha már elérte a 15. szintet, akkor nagyjából ki kell fizetnie az utat, vagy várnia kell néhány napot a játékkal, mivel napokat kell várnia a tojások kikelésére, vagy ha bármi mást csinál. Elvárják, hogy drágaköveket vásároljon. Valójában az egyetlen módja annak, hogy kevesebbel játssz, ha néhány naponta egyszer játssz.
Az Apex Legends, Caustic, Wraith és Bangalore illusztrációi piros ... és hamarosan megkezdődnek az előzetes regisztrációk iOS-eszközökre.
Az Apex Legends, Caustic, Wraith és Bangalore illusztrációi piros háttéren ... A zárt bétatesztelés csak Android-eszközökön érhető el,
Évek óta játszom ezzel a játékkal, és minden egyes frissítés lassan egyre jobban kiszorított az élről. Ebben a játékban sok rendszer egyre jobban elromlik, és a játék a Pay to Win pokollá vált. A Free to Play játékosok nevetségesen rosszabb helyzetekbe kerülnek, ahogy a fejlesztők folyamatosan növelik a különbséget. Azért nem kapok 1 csillagot, mert szeretem ezt a játékot, és remélem, egy nap visszatérhet. Csak... javítsd ki.
Then you should try Dragon City for iOS! Play NOW --> bit.ly/1lobYAP ... Haven't you tried our NEW GAME Monster Legends yet?
Sok facebook barattal hasznalhatatlan
Ez nagyon szórakoztató, mert tenyészthetsz és készíthetsz új mbv szörnyeket, szintet léphetsz velük, és harcolhatsz! Meg kell szerezned a Monster Legends-et
Nagyon jó játék, kivéve a sok felugró ablakot, amelyek azt akarják, hogy pénzt vásároljon. De azt leszámítva, hogy szórakoztató
Teljesen szeretem ezt a játékot! Néhány éve volt a táblagépemen, de sajnos a táblagép már nem működik. Így elvesztettünk 3 évnyi fejlődést. Köztük körülbelül 5 legendárium (Ouros, Voltaik, Firca, Atlantisz ura és The Undertaker) és körülbelül 100 másik szörny. Szomorúnak mondanám, de most 87. szinten vagyok, és több mint 300 szörnyem van, köztük legalább 100 legendárium és 100 mítosz. A játék egyfajta pay-to-win, de még mindig pokolian szórakoztató. Csak így tovább Social Point!🤘💀
mindig befagy ez igy szar amugy nagyon szeretem de így szart se ér! Légyszi tervezők javítsátok! Ja és a Dragon City nagyon jó azt ajánlom!-------------------------------TIPPEK:Ha valamelyik ,,tiszta' ' elemet nem tudod a másik ,,tiszta" elemmel pároztatni akkor azért van mert mindenkép EPIC-et csináltak volna és ezt a tervezőket megtiltották eme módszerrel!-------------------- ----------Lehetőség szerint változatos elemüek legyenek a teamodban!-----------------------Az EPIC-ek nagyon jók mindenben!-- ---------A LEGENDARY-ik szinte fullosak mindenből de csak 1 elemüek sajna!------
akkor írom ezt amikor még ki sem próbáltam
Hát a nagyon jó csak 2001 Márc 1 Csütörtökön egy hiba futott be az hogy Csak panda meg valami tűzes oroszlán és ha ezeket kevertem akkor panda lehet vagy csak a Tűz oroszlán👎Javítsátok ki ezt légyszi mert ez a játék a 3. Kedvencem😖
Monster Legends, RPG Social Point Dragon City játék, mások, akció ...
7 éve kijöttem óta játszom ezzel a játékkal, és tényleg szórakoztató, de minden frissítéssel egyre jövedelmezőbb, és jó szörnyeket teszek bele, amelyek csak pénzzel szerezhetők be. De kényszerítve, hogy 2 percenként nézzek egy hirdetést, csak hogy játsszon a kapzsiság egy egészen más szintje. Köszönöm a socialpoint-ot, amiért utáltam a gyerekkori játékomat
A szórakoztató
Szuper jatek
Monster Legends Παιχνίδια στρατηγικής asky
Nekem nagyon tetszik a harcrendszer meg a szörnyek is.
Nagyon szar mert megvettem egy olyan szörnyet ami 60 diamond volt de elsőre nem tuttam leralni igy ki X-eltem de nem adta vissza.
Ha unatkozol akkor nagyon jó
Egészen addig élveztem ezt a játékot, amíg el nem kezdett véletlenszerűen hirdetéseket játszani. A hirdetések élvezhetetlenné teszik a játékot.
Nemjo mert leál64%. Nál
nem rosz
Menő...
Nem nagyOn jon be a dragon city jobb
0-t adtam volna erre, de nem tehetem, de ez a valaha letöltött legunalmasabb játék. Azt javaslom, hogy hajtson végre olyan frissítéseket, amelyek hatalmasak. Kérem, dolgozzon ezen. Ráadásul a játék nagyon késik, és annyira unalmas a sárkányos dolgok számára. Kérjük, tegye ezt az alkalmazást szórakoztatóbbá, hogy sok ember élvezze. Utálom a hibákat, és csak kérem, tegyen egy MASSZÍV frissítést erre a játékra, ez nem igazán szórakoztató.
Ha az aloe death készen állt volna néhány napra, új élőhelyet épített volna, mert azt mondta, hogy minden tele van, amikor nincs, és még mindig nem tudja elhelyezni a szörnyet, és nincs más választásom, hogy raktárba tegyem a tojást, így nem tudok szaporodni vagy kikelni semmit. és most van 5 tojásom, amit nem fogok tudni kikelni, mivel nem tudom elhelyezni az aloe halálát, és nem mond semmit, ami segítene.
nagyon jó